HOME.QUE FER.ON ESTEM.LA CASA.ALBUM.CONTACTA.

El poble de BarberÓ de la Conca es troba situat a la comarca que li dˇna nom La Conca de Barbera, una de les comarques de Catalunya mÚs importants en patrimoni monumental i natural. La vila estÓ situada al damunt d’un turˇ de 450 mts. donant carÓcter a la disposiciˇ dels carrers amb suaus pendents i unes vistes incre´bles.

La vila es milĚlenÓria i els seus carrers estrets amb cases ben cuidades de construcciˇ tÝpica de la Ŕpoca constitueixen un entorn de indiscutible bellesa.

El seu terme Ús travessat pel riu Anguera, afluent del riu FrancolÝ i, com part integral de la Comarca, voltat per formacions muntanyoses de indubtable interŔs forestal i paisatgÝstic.

 

Al terme hi ha abundÓncia de corrents d’aigua subterrÓnies i trobem moltes fonts i pous.

 La poblaciˇ viu principalment de l’agricultura. El conreu mÚs important Ús la vinya, seguida dels cereals.

A la casa rural facilitem visites als principals monuments del poble: a dalt del turˇ trobem el Castell de la primera comanda del Temple en terres Catalanes i l'EsglÚsia dedicada a Santa Maria amb un notable timpÓ del segle XII rescatat de l'anterior edifici medieval. TambÚ Ús visita obligada el celler modernista propietat de la Cooperativa AgrÝcola de BarberÓ de la Conca, hereva de la uniˇ de les dues entitats agrÝcoles del poble "La Sociedad" i el "Sindicato AgrÝcola" feta l'any 1937.

 

La Cooperativa AgrÝcola Ús un celler modernista de comenšaments del segle XX de l'arquitecte CŔsar Matinell,  que elabora i comercialitza vins blancs, negres i rosats, sota la denominaciˇ d’origen de la Conca de BarberÓ. AixÝ mateix s’elabora un cava de gran qualitat, anomenat "Castell de la Comanda" en totes les variants: brut nature, brut i semi.

Hi ha previst visites de degustaciˇ i a la planta d’envasar, aixÝ com al Castell Templer que s’alša dins del poble.

LA BELLA ROSA
C/ HORTOLANS, 6
BARBER└ DE LA CONCA
(TARRAGONA)

? (+34) 636 021212
? info@labellarosa.es
VAREMA A BARBER└
BARBER└ DE LA CONCA